maanantai 12. marraskuuta 2012

Huom!! Päivämäärä muuttunut!!


GIOVANNI CONSORTIN ESTERATSASTUSKLINIKKA 24-25.11.2012 KOSKELLA (LA-SU)

Ilouutinen kaikille esteratsastuksen ystäville! Italialainen GP-tason esteratsastaja ja valmentaja, Giovanni Consorti on jälleen tulossa Suomeen valmentamaan eri tasoisia esteratsukoita.

Giovanni kilpailee kansainvälisellä Grand Prix-tasolla, Italian Nations Cup-joukkueessa, sekä World Cup-sarjaa Länsi-Euroopan liigassa. Hän kilpailee pääosin itsekouluttamillaan hevosilla, nuorista aina Grand Prix-tasolle asti. Giovanni on tullut tunnetuksi myös herkkien ja hankalana pidettyjen hevosten ratsuttajana ja kilpailuttajana. Valmentajana Giovanni on tiukka ja määrätietoinen , mutta helposti lähestyttävä, sekä reilu hevosta ja ratsastajaa kohtaan.

Esteklinikka järjestetään ChevaLux tallilla Koskella. Giovannin kilpailukalenteri helpottuu syksyn Oslon, Helsingin ja Veronan World Cup kilpailuiden jälkeen ja saamme hänet marraskuussa meille.

Klinikka on avoin vähintään aluetasolla kilpaileville ratsukoille, sekä nuorille ja ns. ongelmahevosille, joille tehdään omat pienryhmät. Maneesissa ei ole varsinaista katsomoa, mutta kuunteluoppilaspaikkoja on, sekä kahvio, josta saa myös lämmintä ruokaa lounaaksi.
.
Klinikan opetuskielinä ovat englanti ja italia. Tulkkina toimii klinikan järjestäjä Ramona Dragomir.
Tunneilla on 2-4 ratsukkoa. Kurssihinta on 150€ sisältäen molemmat valmennuspäivät, maneesimaksu 10€/ratsukko/pv. Karsinapaikka LA-SU 40€ (sis. maneesimaksut ja karsinan siivoukset.Omat rehut mukaan!)Karsinapaikkoja rajoitetusti,varataan ilmoittautumisjärjestyksessä!

Sitovat ilmoittautumiset 21.11.2012 mennessä. Kurssihinta maksetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä kurssin järjestäjälle.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Ramona Dragomir, saturnija5@hotmail.com ,www.goldenkeyhorses.blogspot.com puh  040-5664121, Minna Nieminen puh  045-2754045. Tallin osoite: Kangastie 237, 31500 KOSKI TL.

Maneesimaksut ja karsinapaikkavaraukset: Elina Rauhala,info@chevalux.com , puh  040-8414479




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti