maanantai 5. marraskuuta 2012

Our World

Täytyy olla intohimoa tähän muuten tätä ei tee ;) Rakastan mitä teen!! Olen tainnut sanoa tämän toistekin. On jouduttu siirtämään Giovanni Consortin esteklinikkaa viikolla, koska Italian FISE on laittanut hänet hyppäämään Saksan World Cupin ja se meni esteklinikan kanssa päällekkäin. Hieno juttu Giovannille! Onneksi lentolippujenkin vaihto onnistui myös viikonlopulle 24-25.11.2012 ;)

Giovanni Milanon Palazzossa, voitto korkeyshypyssä ori Zilverillä 1,95cm

Hihs:n jälkeen ehtinyt tapahtua monenlaista, valitettavasti myös surullisiakin.Arvostettu  suomalainen ratsastaja ja valmentaja sekä ystävä on keskuudestamme poistunut. Muistot ikuisesti sydämessä.
Toinen raskas juttu oli ystäväni hevosen kanssa, mutta siitä onneksi selvittiin. Muutoksia myös omassa elämässä, mutta niistä ei sen kummemmin.

Viikolla ratsastusta, valmennuksia sekä nuorten hevosten opetusta. On hienoa nähdä kun valmennettavat ja nuoret hevoset kehittyvät! Suuri ilo! Italiaksi sanotaan "Che soddisfazioni" ;)
3 vuotias oripoika. Kiltti kuin teddybear, mutta hyvä aina olla askeleen edellä silti ;)

Melkein 3 vuotias tammuli. Mielenkiintoinen onkin, tulevaisuus edessä ;)
Lotta ja Kihun Linta. Sarja, suhteutettu kaareva, 4 laukkaaskelta, pysty. harjoitus tekee mestarin ;) 

Koulutykkini klipattu omistajan kanssa, hyvin meni. Rauhottava vaan rupesi vaikuttamaan enemmän loppu suoralla, koska vahingossa sylkäsi melkein puolet pois suusta ja yleensä tamma ollut vaikea klipata. Kyllä huomaa kehen luottaa kun saatiin koskea alusta asti ;) Klippauksista saa kysellä erikseen ja jossain vaiheessa  muokkaan hinnastosivunkin ;)

Viikonloppuna kilpailuissa  Ypäjällä Sofian kanssa kahdella hevosella. Ensimmäisenä päivänä 120cm 11. sija, jossa oli 106 lähtijää ;) 130cm luokassa toisella hevosella 2 alas, mutta hyvä sujuva rata! Seuraavana päivänä sitten molemmilla 125cm luokassa, ensimmäisellä tammalla harmillinen pudotus perusradalla, aika oli aika hyväkin. Ja toisella tammalla sitten joutui Sofia keskeyttämään, koska kenkä oli  pudonnut ja tamma hyppäsi aristen. Mutta näitä välillä käy. Kokemus kuin kokemus on aina kokemus ;) Kotiin sumussa ja perille päästiin! Italiassa 7 talvea tuli vietettyä ja siellä oli aina sumua, totuttu on kaikkeen!

Giovanni myös starttasi kansallisissa viikonloppuna Italiassa ja voittikin kaksi 140cm luokkaa Baedeker siitosorilla. Seuraavaksi hyppää Veronan  sekä Saksan World Cupin! Jonka jälkeen vihdoinkin tulee meidän viikonloppu eli esteklinikka Giovannin kanssa ;) Vielä voi ilmoittautua! Tiedot tapahtumissa!

(c) Francesco Granchi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti