tiistai 23. lokakuuta 2012

Helsinki International Horse Show

 Mahtava viikonloppu Helsingissä!! Paljon juttuja ja paljon kansainvälisiä tuttuja! Oli niin kotoisa olo huippuratsastajien ja huippuhevosten keskuudessa. Kivasti väkeä myös katsomossa ja useammasta maasta ratsastajia tullut meille Suomeen! Oli niin ihanaa, että en tiedä miten kirjoittaisin! Hyvä Suomi ja muut maat!

Ollaan maailmaa kierretty hevosten kanssa Ypäjän ajoilta saakka ;)
Paljon tuttuja tuli tavattua Helsinki International Horse Show:ssa.


Giovannin ykköshevoset Cocodrillo ja Silverstras, hyppäsivät kansainvälisiä 140-150cm ratoja, GP:n, Korkeushyppy; Six Barin sekä  Rolex Fei World Cup luokan!

Tässä ollaan valmiita Cocodrillon ja Mirjamin kanssa lauantain GP:n .

Six Barin kolmannelle kierrokselle! Kesällä Giovanni hyppäsi korkeushypyssä Arezzossa 2.10cm Cocodrillon kanssa. Helsingissä tällä kertaa ei mennyt ennätys rikki  ;)
Six Bar!

Ja tietenkin "After Party" juhlissakin tuli käytyä  ;)

Silverstras tammalla World Cup luokassa uusintaan! Hyppäsi todella hyvin 160cm perusradan! Toiseksi viimeisellä esteellä Silverstras hyppäsi vahvasti ja korkealle, jossa Giovanni menetti melkein ohjat ja tulikin maaliin puhtaasti viimeisen sarjan jälkeen!! "Che emozioni" sanotaan italiaksi ;) Uusinnassa harmillisesti 2 tuli alas.Pientä jännitystä ilmassa! 

Kyllä Kevin Stautkin sopii kuvaan Silvana tammallaan ;) Mahtavia hevosia kaikilla ratsastajilla!!


Six Barissa toisiksi tulivat.


Ryhmäkuva Ypäjän tytöille Natale Chiaudanin kanssa, hänen hevoshierojan Francescon ja hevosenhoitajan Mirjamin kanssa. Mirjam itsekin ratsastaa isoja luokkia omalla hevosella Italiassa. Natale on valmentanut minua myös vuonna 2005 Italiassa.
Giovannin ja Natalen kanssa valmiina lastaamaan hevoset ;) 

Viimeinkin saatiin kuljetusauto paikalle pienen teknisen ongelman jälkeen ;) Muut palailivat junalla ja lentokoneella kotiin, minä valitsin GP hevosten kyydin ;) Helsinki-Naantali ja sieltä laivalla Ruotsiin, sitten saksa-Italia ;) Tuttu reitti on kyllä. Tein saman reitin vuonna 2009 kun tulin Italiasta Suomeen autolla ;) 

Golden Keyn seuraava tapaaminen Giovannin kanssa esteklinikalla marraskuussa  24/25.11.2012 Chevalux tallilla! Tarkemmat tiedot tapahtumissa ;) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti