keskiviikko 3. lokakuuta 2012

This is our life ;)

Reissussa viime viikolla Juhan kanssa. Matka alkoi Saksasta Belgiaan, sieltä käynti Hollannin puolella ja takaisin Belgiaan. Hevoset koossa ja lepo yön yli Belgiassa, sitten lähtö taas Saksan Travemunden satamaan. Yöllä lastaus, mutta ei auttanut, että päästiin laivaan sillä lakkohan miehillä oli. Vasta aamupäivällä sai luvan lähteä merelle ja myöhässä Suomessa, mutta hevoset kaikki hyvin, joka on tärkeää!


Tien päällä hevosten kanssa myös yöllä, Teet tätä jos oikeasti rakastat mitä teet ;)


Rosa liittyi matkaan Belgiasta myös hevosten, Candyn ja Chican kanssa.


Paljon sadetta matkalla, kuten Suomessakin oli viime viikolla, mutta jossain vaiheessa se loppuu. Raikas ja värikäs matka jatkuu!


Tässä ne sitten olivat, tyytyväisiä kun saivat vettä ja ruokaa sekä ammattilaisten hoitoa! Todella kätevä Jukka Rantasen hevoskuljetusauto ;) Näin helposti saa myös ulkomailta hevosia ja tiedossa onkin useampi  kiva hevonen ,joka ei tullut mukaan. Myös kotimaassa! Niistä saa kysellä, neuvoja annetaan samalla koko prosessista!
Aina ei kannata rajoittaa aluetta, mistä hakee tai kokeilee hevosia. Sitä voi yllättyä kuten elämässä ihmistenkin kanssa! Aina eivät ole negatiivisia, kuten oletetaan ;) Ammattilaisena pieni vinkki; rumasta ankanpoikasesta voi tulla kaunis joutsen tai hiomattomia timantteja on maailma täynnä! Tämä pätee sekä ihmisten, että hevosten kanssa. Älä tuomitse ennenkuin olet nähnyt ja kokeillut! ;)   

Giovannikin oli Belgiassa, Lanakenissa hyppäämässä  nuorten MM-kisoissa. Pian hän tuleekin meille ;)


1 kommentti: